Ja hi ha data per la inauguració del nou centre Porsche Sant Cugat

La inauguració anirà acompanyada de la presentació del nou Macan elèctric

Sant Cugat comptarà amb un nou centre Porsche la primavera del 2024, tal com la marca ha confirmat al TOT Sant Cugat. De fet, ja es va donar a conèixer el 2021, però ara ja tenen la llciència i ja han començat les obres. S'ubicarà a un dels terrenys de la rotonda de l'Hipòdrom, justament abans de la sortida cap als Túnels de Vallvidrera. En paraules del managing director de Porsche, José Manuel Velasco, "el Centre Porsche Sant Cugat serà el centre de referència del Vallès, ubicat a la millor zona de Sant Cugat". El concessionari es veurà des de l'autopista, just a l'entrada i a la sortida de la ciutat.

El terreny on anirà el concessionari és de 3.500 m², i estarà distribuït en dues plantes que donen a l'exterior i dues subterrànies, de les quals, un 40% anirà destinat a l'exposició de vehicles nous i de segona mà, mentre que el 60% anirà destinat al taller i a la part de mecànica. Hi haurà una part destinada a oficines que es podran llogar.

El nou concessionari Porsche Sant Cugat tindrà 2 plantes i s'ubica a un terreny de 3.500 m2. FOTO: TOT Sant Cugat

El nou concessionari Porsche Sant Cugat tindrà 2 plantes i s'ubica a un terreny de 3.500 m2. FOTO: Cedida


El motiu pel qual la marca alemanya de vehicles d'alta gamma ha escollit Sant Cugat, segons Velasco, és perquè la ciutat "és un hub de comunicacions perfecte amb el nord de Barcelona i del Vallès", a part, ha dit, de "l'alta renda per capità del municipi".

Primer Macan elèctric es descobrirà a Sant Cugat
La inauguració del centre a Sant Cugat, durant la primavera del 2024, anirà acompanyada per un al·licient: La descoberta del nou Macan elèctric. La marca es troba en un procés d'electrificació important, millorant tots els seus centres. De fet, segons Velasco, el 2025 "s'espera incrementar les vendes un 25%". Recordar que l'empresa ja té presència a la ciutat a l'avinguda de Cerdanyola 89, una botiga que romandrà oberta fins a la inauguració d'aquest nou concessionari.

Porsche a l'assemblea de Sant Cugat Empresarial
Porsche és un dels patrocinadors de Sant Cugat Empresarial, i que durant l'assemblea ordinària celebrada aquest dijous, 30 de març, a El Sant Cugat Hotel, Velasco ha aprofitat per fer un recorregut de la seva història, del procés d'electrificació que està duent a terme i del futur amb el nou concessionari a Sant Cugat.

Assemblea anual Sant Cugat Empresarial 2023. FOTO: TOT Sant Cugat

Assemblea anual Sant Cugat Empresarial 2023. FOTO: TOT Sant Cugat

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem