Sant Cugat comptarà amb un nou concessionari Porsche

L'alta renda per capità del municipi o la bona comunicació amb altres poblacions han estat els motius que han decantat a l'empresa a ubicar-se a Sant Cugat

La marca alemanya de vehicles d'alta gamma Porsche obrirà un nou concessionari a Sant Cugat de cara el 2023 amb l'objectiu de cobrir les demandes de la zona, tal com ha avançat Cugat i ha pogut confirmar el TOT Sant Cugat amb l'empresa. El concessionari s'ubicarà a un dels terrenys de la rotonda de l'Hipòdrom, justament abans de la sortida cap als Túnels de Vallvidrera, després que el Ple Municipal aprovés la modificació urbanística per poder instal·lar el concessionari.

En un terreny de 3.500 m2, el concessionari estarà distribuït en 2 plantes de les quals, un 40% anirà destinat a l'exposició de vehicles nous i de 2a mà, mentre que un 60% anirà destinat al taller i a la part de mecànica.

 
Terreny on s'ubicarà el nou concessionari de Porsche. FOTO: Google Maps

Terreny on s'ubicarà el nou concessionari de Porsche. FOTO: Google MapsAixí doncs, l'aposta de Porsche per ubicar-se al municipi ve arran de les bones condicions que compta Sant Cugat, tal com ha assenyalat José Manuel Velasco, managing director de Porsche: "Per una banda, Sant Cugat és un dels municipis amb la renda per capità més alta, i d'altra banda, és un hub de comunicació amb el nord de Barcelona, ja sigui amb el Vallès Occidental o amb altres poblacions com Manresa".

Amb això, el futur de Porsche és incrementar un 50% de les seves vendes de cara el 2025 amb vehicles de gamma elèctrica i d'aquí la seva aposta per obrir una nova ubicació a la zona de Barcelona. Tot i això, de moment l'empresa ja ha obert "una botiga provisional al municipi", a l'avinguda de Cerdanyola 89, una botiga que romandrà oberta fins a la inauguració d'aquest nou concessionari.

 
Comentaris

Destaquem