Ricoh, Roche i Anuntis guardonats amb un Premi Cambra 2012

La Cambra de Terrassa ha guardonat 3 empreses santcugatenques en l’edició d’enguany del seus premis, celebrada aquest dilluns 25 de juny al vespre

La companyia Ricoh, dedicada a la gestió d’informació d’empreses i organitzacions, ha estat guardonada amb el Premi a la Formació i el Coneixement per la realització d’un pla de formació biennal, destinat a 1.134 treballadors. Gràcies a aquest projecte intern els seus empleats han fet 91.472 hores de formació distribuïdes en 284 cursos.

També ha rebut un guardó Roche Diagnòstics dedicada a la distribució i comercialització de productes per al diagnòstic in vitro i al desenvolupament del software de gestió i connectivitat de laboratoris clínics. Concretament ha estat guardonada en la categoria de la Responsabilitat Social Corporativa per haver implantat un sistema de gestió ambiental centrat en dos àmbits d’actuació, la reducció del consum energètic i la minimització de l’impacte ambiental.

Per últim, l’empresa dedicada a la publicitat online Anuntis ha estat reconeguda amb el premi a la Formació i el Coneixement per l’aplicació d’un pla de formació anual en el qual hi han participat 660 empleats fent un total de 15.020 hores.

Lloar el pacte fiscal
La gala d’enguany s’ha celebrat per primer cop a Rubí al poliesportiu la Llana, aquest dilluns 25 de juny, ubicat en mig d’un polígon industrial de la ciutat veïna de Sant Cugat. Després de l’entrega dels guardons el conseller d’Economia Andreu Mas Colell ha elogiar la tasca dels empresaris com a motors del país. “No sou els dolents de la pel·lícula sinó els herois”, va dir en to adulador.  El conseller també va agrair el suport explícit que uns minuts abans va donar el president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, a la proposta del pacte fiscal que planteja el govern de Catalunya. Mas Colell ha recordat també la delicada situació que viu l’Europa de l’euro i pel que fa les solucions va explicitar (en referència a Brusel·les o Berlín) que “com més lluny es prenguin les decisions millor”. El titular d’Economia va veure com una bona notícia que tothom estigui millor que nosaltres. “Així tenim models en els quals emmirallar-nos”, va subratllar.

Seguint amb les bones notícies ha esperançat l’audiència amb la notícia que les exportacions catalanes segueixen creixent i que això és molt bo ja que ni la demanda privada ni la pública poden ara per ara aixecar el país. Per la seva banda, Marià Galí va recordar el lema d’enguany Fem pinya i va receptar que se l’apliquin els polítics per demanar el pacte fiscal i el corredor mediterrani entre d’altres. Als empresaris els va demanar pinya al voltant de la Cambra en la nova etapa d’adhesions voluntàries que tot just acaba de començar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem