Sant Cugat empresarial s'acosta a la innovació tecnològica

Vint empreses han visitat el campus de la UPC a Terrassa per descobrir els darrers avenços en diversos àmbits

Vint empreses de l'associació econòmica Sant Cugat Empresarial han visitat el campus de la UPC a Terrassa per conèixer de primera mà l'activitat de recerca i les innovacions tecnològiques que s'estan realitzant.

Frederic Boix, president de Sant Cugat Empresarial, va encapçalar la delegació que es va desplaçar fins a Terrassa per descobrir grups de recerca punters, de referència nacional i internacional, que desenvolupen la seva tasca al campus terrassenc. Els grups de recerca de la UPC que han conegut els empresaris realitzen la seva activitat innovadora en les àrees farmacèutica, industrial, robòtica, d’energies renovables, fotònica i òptica industrial, i de nous materials.

Sant Cugat Empresarial és una associació integrada per 150 empreses que representa el sector econòmic de la nostra ciutat. Actua com a element integrador potenciant i promovent la marca Sant Cugat i els seus trets diferenciadors en el teixit empresarial català. El curs passat va tenir lloc la primera visita d’aquesta associació al Campus de la Politècnica a Terrassa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem