Sant Cugat es queda sense l'Agència Espanyola de la Intel·ligència Artificial

Sant Cugat havia presentat una candidatura per acollir l'Agència Espanyola de Supervisió de la Intel·ligència Artificial

Sant Cugat es quedarà sense l'Agència Espanyola de Supervisió de la Intel·ligència Artificial. L'Ajuntament de Sant Cugat va presentar una candidatura per tal d'acollir aquest organisme estatal, que és l'encarregat d’assegurar el compliment de la regulació europea en matèria d'Intel·ligència Artificial i de supervisar la seva correcta interpretació.

Més info: Sant Cugat vol acollir l’Agència Espanyola de Supervisió de la Intel·ligència Artificial

Finalment, el Govern espanyol ha optat per A Corunya com a seu per l'Agència de la Intel·ligència Artificial. Així ho ha anunciat la ministra Portaveu i de Política Territorial, Isabel Rodríguez, en una roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Sant Cugat es va posicionar per poder acollir l'agència, posant en valor l’entorn de la ciutat, els centres de transferència de coneixement i les empreses tecnològiques que es troben a la ciutat. Pere Soler (PSC), tinent d’alcaldia de Presidència, va assenyalar que es tractava d'una "oportunitat molt important per reforçar el perfil innovador i tecnològic” del municipi. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem