contingut promocionat
sc trade center

 

Ets més d'espai de treball compartit o exclusiu?

En el cas del SC Trade Center, tant els despatxos exclusius com els despatxos compartits que s'ofereixen, gaudeixen de serveis comuns

La principal diferència entre un espai de treball compartit i un espai de treball exclusiu és el nivell de privadesa. En un despatx compartit diverses persones conviuen dia a dia en un mateix lloc i comparteixen un espai comú, de manera que, encara que cada persona disposa del seu propi escriptori o lloc de treball, estan envoltats d'altres llocs de treball que pertanyen a altres empreses o a persones autònomes. En aquest cas conflueixen la flexibilitat amb un ambient de treball és més dinàmic i es comparteixen sinergies. L'opció de l'espai de treball compartit està pensada per a professionals independents, petites empreses, startups que cerquen un espai col·laboratiu amb uns costos menors. Un cas en el qual també confien grans empreses com a solució Km0 per facilitar un espai de treball proper al domicili del seu equip.

  Contacta amb el SC Trade Center

Per la seva banda, un espai de treball exclusiu o personalitzat és aquell on l'empresa o el projecte gaudeix d'una total privadesa i exclusivitat, és un espai únic per a ells. Un lloc totalment personalitzat i adaptat segons les necessitats i preferències. Els despatxos privats ofereixen un espai més tranquil i només es comparteix el dia a dia d'una única empresa. Aquest format és utilitzat per tota mena d'empreses depenent del projecte o el nombre de components de l'equip que triaran un espai més o menys gran.

Un despatx exclusiu també reforça la imatge professional de l'empresa o de la persona que lidera el projecte, fet que el converteix en una opció atractiva per a delegacions d'empreses nacionals i internacionals que busquen expandir-se.

En el cas del SC Trade Center, tant els despatxos exclusius com els despatxos compartits que s'ofereixen, gaudeixen de serveis comuns amb àrees de descans, espais de reunions i esdeveniments, serveis de recepció, màquines d'impressió i escaneig, internet d'alta velocitat i un llarg etcètera.

Si necessites que la teva empresa creixi amb alguna de les dues modalitats del SC Trade Center, contacta amb ells i us informarem sense compromís.

  Contacta amb el SC Trade Center

Més informació
 
Comentaris

Destaquem