contingut promocionat

 

Captura de pantalla 2018 09 03 a las 11.35.28

 

Si estàs pensant a expandir el teu negoci internacionalment, això t'interessa

L'Open Day és un l'ocasió perfecta per conèixer més de 15 mercats internacionals diferents

Tens al cap la idea d'ampliar el teu negoci i obrir-te a nous mercats internacionals i així poder oferir els teus productes a gent nova i donar-te a conèixer? Aquest procés d'expansió acostuma a ser molt confús per la inexperiència de la qual partim en aquesta cursa: no sabem com són els diferents mercats d'arreu del món ni quin és el que més s'adapta a la nostra oferta. Si estàs decidit a llençar la teva empresa a nous països, l'Open Day et pot facilitar molt aquest repte tan apassionant.

 

OD std cat

 

El bufet santcugatenc Lawants, Lawyers & Accountants, S.L.P organitza, juntament amb Blita International, el bufet Castellà i la Generalitat, l'Open Day International Advisors Meetings. Aquesta trobada, un acte d'assessorament gratuït, permetrà posar-se en contacte a qualsevol empresari interessat a expandir o invertir en mercats internacionals amb experts assessors. En aquestes sessions d'assessorament individualitzades, els empresaris poden establir contacte amb experts legals i tributaris dels Estats Units i l'Amèrica Llatina pertanyents, com Lawants, a la xarxa internacional Blita.

Una trobada per identificar oportunitats

Aquesta trobada, que se celebrarà el 25 d'octubre a l'Hotel Condes, a Barcelona, és una gran oportunitat per conèixer els trets legals i fiscals més importants dels diversos mercats americans. A més, gràcies a experts de més de 15 països, durant l'Open Day, els empresaris podreu aprendre els avantatges i oportunitats tributàries que ofereix cada mercat.

Si estàs decidit a fer el salt inscriu-te a l'Open Day, i tria el país d'interès. A la pàgina web de Lawants trobaràs tota la informació sobre l'Open Day i les oportunitats que t'ofereix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem