Ubisoft amplia la seva activitat a Sant Cugat

Ubisoft és una de les empreses líder al món del sector de videojocs i a Sant Cugat té un estudi de producció

Ubisoft, multinacional francesa de referència del sector de videojocs, ha ampliat la seva activitat a Sant Cugat amb el lloguer de noves oficines al parc empresarial de Can Ametller. Aquesta nova ubicació reforçarà el centre principal d'Ubisoft a Sant Cugat, situat a Mira-sol, i des d'on la companyia participa en el desenvolupament d'alguns dels principals videojocs de la marca.

Ubisoft té a Sant Cugat un estudi de producció amb més de 130 treballadors i des d'on col·labora, entre altres, amb la producció de la remasterització del nou Assassin's Creed, una de les sagues de més èxit del sector. És l'unic estudi de producció d'Ubisoft a l'estat espanyol, mentre que a Madrid hi ha l'oficina de vendes del negoci.

"En l'actual edifici ja no quedava espai i hem pres la decisió d'ampliar en un altre edifici, a Can Ametller, que està molt a prop. És una ampliació perquè estem creixent i estem contractant nous professionals contínuament i no volem parar la possibilitat de desenvolupar més videojocs. Hem pres la decisió de seguir creixent", ha explicat al TOT Marie-Therese Cordon, Directora de Relacions Institucionals d'Ubisoft a Espanya.

 
ubisoft ametller sant cugat

Una de les torres del parc empresarial de Can Ametller FOTO: Artur Ribera

 

Ubisoft està a Sant Cugat des de 1994 i el 1998 hi va situar un dels seus centre de producció, des d'on col·labora amb centres d'arreu del món en la creació de nous videojocs. A banda de treballar en l'Assassin's Creed, també participa en la confecció del nou Rainbow. A Sant Cugat fan jocs per consoles i PC, de categoria AAA, és a dir, els d'una gamma i qualitat més altes.

"Avui no necessites sortir del país per treballar en els millors jocs del mercat, que són els AAA, que competeixen a nivell mundial. Avui es pot fer des de Sant Cugat amb Ubisoft", afegeix Cordon. Entre els 130 treballadors d'Ubisoft, que s'aniran augmentant, hi ha enginyers, desenvolupadors, artistes i dissenyadors provinents de divuit països d'arreu del món.

"Sant Cugat és una ciutat amb una gran qualitat de vida, verda i tecnològica, amb empreses molt potents al voltant. Tenim accessos senzills a l'aeroport i a Barcelona", destaca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem