El PSC veu en les eleccions del 25-N un flagrant fracàs del govern de CiU

Respecte el model d'estat defensen el federalisme i la reforma de la Constitució

“Artur Mas no ha pogut complir les seves promeses electorals i les eleccions anticipades són un fracàs flagrant de la seva gestió de govern”. Amb aquestes paraules ha expressat l’opinió que li mereix al PSC la convocatòria electoral del 25 de novembre el primer secretari de l’agrupació local del partit, Micheal Cáceres. També ha donat algunes pistes sobre com serà la campanya dels socialistes per recuperar els escons perduts fa dos anys. “Al debat de política general no s’ha parlat de atur o retallades i aquest són els temes que realment importen als ciutadans". Quant a futur model de país continuen pensant que el federalisme i la reforma de la Constitució són la millor solució.

Cimera de retallades

En l'àmbit local, el portaveu del grup municipal, Ferran Villaseñor, ha denunciat la falta de transparència del govern en matèria de retallades. Aquest divendres hi ha una cimera entre els portaveus de tots els grups polítics per abordar com s’abordaran les retallades en curs i les que puguin venir més endavant com a conseqüència de les reformes que aplica el govern espanyol.

Malgrat tot, els socialistes asseguren tenir un conjunt de propostes entre les que destaquen com a prioritats la lluita per mantenir els serveis socials, l’educació i la sanitat. Entre el capítol de retallades que considerarien més assumibles Villaseñor ha posat mencionat la reducció de càrrecs de confiança i de la propaganda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem