L'Escola Fusió celebra el seu 50è aniversari amb un gran concert al Teatre-Auditori

Durant l'esdeveniment, s'ha fet un repàs de tota la seva història, des de la fundació de l'escola, fins a l'actualitat

L'Escola Fusió Música i Dansa està d'aniversari, i ha organitzat tota una sèrie d'activitats durant tot el curs, on destaca l'espectacle commemoratiu que van oferir aquest diumenge 21 de maig al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Durant l'esdeveniment, s'ha fet un repàs de tota la seva història, des de la fundació de l'escola, de la mà de Pilar Roig, fins a l'actualitat amb la Gemma Navarra i la Núria Pinyol al capdavant de la direcció.

Berta Solanas, ballarina de l'escola, ha representat a Pilar Roig durant tot el primer acte, on es feia un repàs de tota la història i metodologia que va implementar Roig. En aquesta primera part, també, els diferents grups de l'escola, des dels alumnes de sensibilització, els petits músics del Mètode Suzuki, el Cor Jove Fusió, fins a ballarines de diferents edats acompanyades de l'Orquestra Simfònica Fusió dirigida per Xavier Pagès han ballat i interpretat diferents peces. L'acte ha finalitzat amb la Berta Solanas i la Mariona Espuny, neta de la fundadora, interpretant el passat i el present, amb "El llegat de la Pilar", amb Ala Voronkova al violí.

El segon acte, ha estat tota una festa major presentada per Mariona Blanch, i amb les actuacions de diferents grups de l'escola, el QGCountry, St.Cugat Rock Choir, Combos, i l'Orquestra Moderna Fusió. A més, també ha comptat amb una actuació de la Mònica Green.

Per finalitzar l'espectacle, s'han reunit tots els alumnes de l'escola sobre l'escenari per cantar "I'm still standing", amb una adaptació de Blanch, que ha fet aixecar a tot el públic.

50 anys de Fusió al Teatre Auditori. FOTO: Bernat Millet.

Història de Fusió


L'Escola Fusió és un centre de formació de música i dansa fundada el 1972 a Sant Cugat per Pilar Roig. Des dels seus inicis l'escola aposta per la renovació pedagògica i rep tot el suport de la família Martí-Roig per continuar oberta any rere any.

Actualment, el centre compta amb un equip directiu format per professionals de llarga experiència com Gemma Navarra i Núria Pinyol. Un equip de mestres consolidat amb la voluntat d'oferir el fruit d'anys d'experiència en la recerca d'un ensenyament de qualitat, una pedagogia activa i recursos per gaudir de la música i la dansa, acaba de complementar l'oferta docent de Fusió.

Classes de dansa clàssica FOTO: arxiu

 
Comentaris

Destaquem