A què esperes per fer l'arròs de tardor amb bolets?

El podeu fer al vostre gust

Ingredients:

400 g d’arròs

300 g de sèpia

300 g de calamarsos

100 g de bolets de temporada

200 g de ceba

50 g de pebrot vermell

50 g de pebrot verd

10 g d’all

Julivert

1 g de safrà

60 cl d’oli d’oliva

2 tomàquets ratllats

1 litre de fumet de peix

Sal i pebre

Instruccions:

Netegeu la sèpia i els calamarsos, saltejar amb oli calent i reservar. Amb el mateix oli, sofregiu primer els bolets nets i tallats, la ceba tallada a daus i, posteriorment, els pebrots tallats de la mateixa forma. Finalment afegiu-hi el tomàquet.

Per acabar el sofregit, recupereu la sèpia, els calamarsos i coeu-ho tot junt. Escalfeu oli i saltejar l’arròs, a la mateixa paella on el coureu; afegint una picada d’all, julivert, safrà i el sofregit; mulleu-ho amb el fumet calent. Rectificar de sal si és necessari.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem