contingut promocionat
logo acid bar

 

 

Àcid Bar, el nou restaurant d’alta cuina per a urbanites

La carta està dividida en dues parts: tapes i platets d’estil ‘street food’ molt variades

El Jhaysson, el Max i el Marc són tres cuiners formats a l’alta cuina que han decidit obrir el seu propi projecte gastronòmic al centre de Sant Cugat, al carrer Sant Jordi, 18, a prop de l’estació d’FGC.

Àcid Bar és la nova proposta gastronòmica de la ciutat i ja fa dos mesos que estan oberts. Des del 23 d’abril, dia de Sant Jordi, en un homenatge al carrer on està ubicat l’establiment, van obrir amb una festa on van repartir 234 Àcid Burger, la joia de la corona del restaurant.  Una smash burger de carn curada amb cheddar, ceba i Àcid sauce. Una autèntica explosió de sensacions.

Gastronomia ‘street food’

A banda d’aquesta hamburguesa, el restaurant també ofereix altres plats deliciosos.  La carta està dividida en dues parts: tapes i platets d’estil street food molt variades que et podries trobar a qualsevol part del món i una segona part d’entrepans, però escapant del més convencional. Dels platets destaquen els tacos de xai que es cuinen durant vuit hores al forn i amb toc de Ratafia i salsa namprik. Entre els platets vegetarians, l’albergínia al forn caramel·litzada amb salsa de miso vermell, amb un sabor intens que contrasta amb el xai d’abans. A més, les mandonguilles köttbullar, una recepta nòrdica amb trompetes de la mort escabetxades amb un sabor també intens, satisfarà les delícies dels paladars més exigents.

Estil urbà

L’ambientació de l’espai respon als gustos de les persones que gaudeixen de la ciutat i de tots els seus encants. Les parets d’obra vista, el domini del ferro tant a la il·luminació com a les cadires, el grafiti de la terrassa... són aquells elements que et transporten a un racó aleatori de qualsevol ciutat de prop de casa.

Cocteleria diferent

Completa l’oferta del restaurant, cervesa artesana i sis còctels que se surten del convencional igual que en la resta de les propostes de l’establiment. Una nova oferta que dona un valor afegit al nou restaurant de Sant Cugat, Àcid Bar.

Per què el nom ‘Àcid Bar’?

Després d’una experiència en un restaurant de Cabrils on treballaven els tres socis del local santcugatenc, van donar-li volta a com anomenarien a un restaurant que fos propi. Rumiant i rumiant per trobar un nom que no evidenciés l’oferta gastronòmica, va sortir el nom d’Àcid Bar. Un nom que es refereix al gust àcid que és el que més fa salivar i que reflecteix els contrastos del nou establiment.

Reservat del restaurant d'entrepants de Sant Cugat Àcid bar. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem