contingut promocionat
vins noe botiga vi santcugat

 

 

T’agrada descobrir nous vins? Vins Noe t'ho posa fàcil

Fes-te soci del club sense compromís ni cost

Busques un lloc de referència per comprar vi a Sant Cugat? A l'avinguda Torreblanca, 3 trobaràs Vins Noe, una empresa especialitzada en el comerç de vins de qualitat que, des del 1989, ha sigut un dels referents en la difusió de la cultura del vi al municipi. El seu club de vins ha ajudat a milers de persones a descobrir nous horitzons en aquest món apassionant de la viticultura. Val la pena provar-ho.

  Subscriu-te gratis, ara!

Què és el club?

Una bona manera de conèixer i comprar vins a la mesura de les teves necessitats. Una temptació mensual consistent en un conjunt de sis ampolles rigorosament escollides en base conceptes vinícoles diferents com la regió, el color, la varietat o el mètode d'elaboració i ajuntades en un sol lot per a la teva satisfacció. Una selecció dissenyada per experts perquè puguis gaudir dels vins més innovadors o rememorar els clàssics.

Interior de la botiga de vins de Sant Cugat, Vins Noe. FOTO: Cedida

Interior de Vins Noe, botiga de vins de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Quant costa la subscripció mensual?

La subscripció al Club de Vins és gratuïta i suposa accedir a la possibilitat de rebre mensualment la informació de la selecció de manera que podràs decidir si t’interessa rebre-la o no.

Si t’interessa la selecció la podràs adquirir a preus molt avantatjosos.

vins noe botiga santcugat

Interior de Vins Noe, botiga de vins de Sant Cugat. FOTO: Cedida

On pots rebre els vins?

Vins Noe ofereix una distribució a tota la geografia europea i també, lògicament, dins el municipi de Sant Cugat. Per tant, pots rebre la selecció al teu domicili o també, si vols, recollir-la a la botiga de l’avinguda Torre Blanca, 3 on podràs també destriar entre més de 1.800 referències diferents per satisfer les teves necessitats de vins de diari o d’ocasions especials.

Vins Noe, el club de vins més antic de Catalunya

Vins NOE és el Club de Vins més antic de Catalunya i, des de 1989, ha enviat més de 360 seleccions diferents que han suposat un viatge memorable per moltes regions vinícoles de tot el món. Des de vins de gairebé quilòmetre zero a vins de zones mundialment reconegudes com Bordeus, Borgonya, Piemont, Austràlia, Argentina... Val la pena començar aquest viatge.

  Subscriu-te gratis, ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem