contingut promocionat
vins noe botiga vi santcugat

 

 

Uns Rioja que no t’imagines

Descobreix aquesta nova selecció mensual de Club de Vins NOE

Si tens interès a descobrir uns Rioja sorprenents, Vins NOE, a l'avinguda Torreblanca, 3, t'ofereix aquest mes una selecció ben especial.

Ad Libitum i Ojuel, sorpreses de Rioja

La selecció d’aquest mes incorpora dos cellers de Rioja que si, per alguna cosa destaquen, és per la personalitat dels seus elaboradors i vins. Són vins gairebé artesanals, cuidats fins a l'extrem i sorprenents per la seva frescor i vivacitat. No són vins clàssics de Rioja, ni tampoc són moderns. Són vins que han preservat l'essència de la vinya i de varietats recuperades al panorama vinícola de la regió. Vins que pocs podien imaginar i definir com de Rioja.

  1. Ad Libitum. El primer celler és el de Juan Carlos Sancha, doctor en viticultura i enologia que fa un quart de segle es dedica al món del vi. Involucrat en un projecte de recuperació de varietats tradicionals de la zona, al final va decidir crear el seu propi celler, Ad Libitum, a Baños de Tobía una de les zones més fredes de la Rioja Alta.
  2. Cellers Ojuel. Aquest també és de naturalesa estrictament familiar, situat a Sojuela i pertany a la família Martínez Díez que ha basat el seu treball en la recuperació de varietats i procediments tradicionals per aconseguir vins de mínima intervenció. D'aquesta manera, Miguel Martinez, el fill, es va iniciar amb l'elaboració de vins dolços recuperant una tradició de la zona per passar després als vins tranquils fins a ser reconegut com a viticultor revelació el 2018 per Tim Atkinss.

  Compra la selecció de Rioja, ara!

Selecció de vins Rioja de la botiga Vins Noe a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Selecció de vins Rioja de la botiga Vins Noe a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

  Compra la selecció de Rioja, ara!

 

Vins NOE, el teu club de vins a Sant Cugat

Vins NOE és el Club de Vins més antic de Catalunya i, des de 1989, ha enviat més de 360 seleccions diferents que han suposat un viatge memorable per moltes regions vinícoles de tot el món. Des de vins de gairebé quilòmetre zero a vins de zones mundialment reconegudes com Bordeus, Borgonya, Piemont, Austràlia, Argentina... Val la pena començar aquest viatge. També, Vins NOE té una botiga especialitzada a l'avinguda Torreblanca, 3 on hi podràs trobar 2.000 referències diferents i assistir a tastos i actes de divulgació de la cultura del vi.

  Subscriu-te gratis, ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem