contingut promocionat
logo capotes pizzeria santcugat

 

 

Ambient i delícies 100% d’Itàlia al restaurant 'Capote's Taglio & Vermut'

Aquest establiment, ubicat al Torrent de la bomba, 36, és l’únic local de Sant Cugat que ofereix pizza al tall i cada dia serveix un assortiment diferent

Daniela i Roberto són una parella italiana (Piacenza i Sardenya) que fa tres anys que viuen a Sant Cugat i des del 8 de desembre del 2022 que estan fent realitat el seu somni de tenir un establiment gastronòmic de pizza i pasta italiana.

Capote's Taglio & Vermut també ofereix begudes interessants. FOTO: Cedida

Capote's Taglio & Vermut també ofereix begudes interessants. FOTO: Cedida

És l’únic local de Sant Cugat que ofereix pizza al tall i cada dia serveix un assortiment diferent. Cada 15 dies proposen una pizza inspirada en una pel·lícula, gràcies a la col·laboració amb Valcoiberia i CGB. Al febrer van tenir una pizza inspirada en el film d’El Padrino, Mafiosa, deliciosa amb anxoves i productes de l’horta. Fan una producció diària amb ingredients frescos, embotit al tall i a l’instant. Una producció totalment artesanal que també la poden personalitzar al gust del consumidor.

Taula d'aperitiu italià a Capote's Taglio & Vermut de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Taula d'aperitiu italià a Capote's Taglio & Vermut de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Plats italians per a tothom

És un local on es respira un aroma italià, amb productes 100% del territori. Proposen pasta curta (macarrons i espaguetis), ravioli i nyoquis. També fan l’aperitiu italià, una taula amb foccacia, formatge, embotit i olives.  Per beure, ofereixen un assortiment de producte italià. Spritz, cervesa artesana italiana, vermut casolà, vins, refrescos i cafè cappuccino.

Són un establiment socialment responsable, ja que col·laboren amb una aplicació que recull tot el menjar que sobra per no llençar res. S’adapten a les famílies amb nens amb pizzes de xocolata a les tardes. És un establiment que el porta una parella jove amb empenta que vol oferir també a la ciutat l’esperit del Capote’s en un petit restaurant italià amb cuina tradicional. Però temps al temps.

Capote's Taglio & Vermut és un bar de Sant Cugat que ofereix pizzes de qualitat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem