Aprèn a fer unes "tortitas" americanes o creps americanes

“El dia s’ha de començar amb un bon esmorzar!”, em deien els meus pares de petita i jo m’ho he pres al peu de la lletra. D’acord, potser no es referien a un esmorzar tan calòric, però qui es pot resistir a les “tortitas”?

Ingredients:

600 g de farina

4 ous L

600 ml de llet desnatada

50 g de mantega

50 g de sucre glaç

4 cullerades de postres de llevat químic tipus Royal

2 cullerades de postres d’essència de vainilla

Una mica de canyella en pols

Instruccions:

En un bol batem els ous, el sucre i la meitat de la llet.

A continuació, afegim la farina i batem fins que estigui tot ben integrat.

Desfem la mantega al microones i l’afegim amb la llet restant, el llevat químic, l’essència de vainilla i la mica de canyella. Barregem fins que no hi quedin grumolls.

Untem una paella petita amb una mica de mantega i posem un cullerot de massa. Ho coem durant uns minuts i girem. Repetir fins a haver acabat la massa.

Ho servim amb xarop d’auró.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem