Atreveix-te amb aquest tabuleh de cous cous integral

El tabuleh és un dels plats que més faig a casa quan ve la calor, és perfecte com a plat o com acompanyament. Us recomano que el proveu ben fresquet

Ingredients:

1 tassa de cous cous integral

1 tassa d’aigua

1 cullerada de postre de curri

1 cullerada de postre de julivert

1 cullerada sopera de vinagre de poma

3 cullerades soperes d’oli d’oliva

1 pebrot vermell tallat

1 pebrot verd tallat

1 ceba tendre tallada

1 cogombre

Sal, pebre

Instruccions:

Posem a bullir l’aigua i quan trenqui el bull, barregem el curri amb l’aigua i l’afegim en un bol junt amb el cous cous. 

Deixem passar 5 minuts i li tirem un raig d’oli. Remenem.

Tallem les verdures a daus ben petits i ho barregem amb el cous cous.

Afegim l’oli, el vinagre, la sal, el pebre i el julivert i ho barregem tot.

 Per finalitzar,  ho deixem reposar a la nevera almenys 30 minuts abans de servir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem