Fes una amanida de mongetes

Ideal per menjar aquesta temporada

Ingredients:

800 g de mongetes, sal, tomàquet.

Vinagreta:

1 got d’oli d’oliva

4 cullerades de vinagre

1 gra d’all picat

1 ceba petita

8 filets d’anxova

1 ou dur; poc de mel

de sal i de pebre negre

 2 cullerades d’herbes (menta, julivert, cibulet i farigola)

Instruccions:

Traieu les puntes de les mongetes i renteu; coeu-les en aigua bullent amb sal vint minuts, escorreu-les i deixeu refredar.

Peleu i piqueu finament la ceba, l’ou dur i trossegeu les anxoves; talleu el tomàquet a rodanxes. Prepareu la vinagreta: poseu l’oli en un bol i afegiu el vinagre amb una culleradeta de mel; afegiu la ceba i el gra d’all picat; incorporeu l’ou dur i les anxoves; ara la sal i el pebre. Tot ben barrejat.

Donareu un toc especial a la vinagreta si afegiu les herbes aromàtiques picades.

Poseu el tomàquet al voltant de les mongetes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem