T'atreveixes? Fes un plat de cogombre amb iogurt

Un plat fresc, fàcil i econòmic com pocs

Ingredients:

1/2 quilo de cogombres

1 pot de iogurt

1 gra d’all

1 branca de julivert

Sal

Pebre vermell


 

Instruccions:

Trieu uns cogombres ben frescos, sense llavors. Peleu-los i talleu-los a rodelles finíssimes. Feu-les purgar cobertes amb sal durant una mitja hora, millor en una superfície inclinada, i després esbandiu-les molt bé. Eixugueu-les molt bé -podeu emprar una centrifugadora d’amanides- i col·loqueu-les en una enciamera o plata.

En un morter piqueu-hi el gra d’all i el julivert; afegiu-hi el iogurt, remeneu-ho bé i cobriu el cogombre. Adorneu-ho amb una mica de pebre vermell. Guardeu-ho a la nevera o serviu-ho tot seguit. Segons la zona o el moment, aquest refrescant plat es considera un entrant.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem