La Flama habilita la seva terrassa i La Bolera es prepara per a l'obertura de l'interior

Els 2 restaurants de Sant Cugat ja estan treballant l'obertura, i mentre La Flama de La Bolera habilitarà tota la seva terrassa, La Bolera es prepara per quan el municipi avanci a la fase 2

La Flama de La Bolera obrirà les seves portes, a partir del dissabte 30 de maig, amb la possibilitat de disposar de 8 taules en la seva terrassa. El restaurant santcugatenc ha netejat i desinfectat tot el seu espai i mobiliari perquè els clients puguin gaudir de menjar a la brasa en aquesta nova fase 1.

La Flama de La Bolera ha aconseguit tenir el 100% de la seva capacitat a l'exterior, gràcies un acord de l'Ajuntament de Sant Cugat pel qual el restaurant garanteix que es respecten les mesures de seguretat entre taula i taula, unes taules situades entre el carrer Sant Medir i la rambla del Celler. A més, La Flama de La Bolera ha habilitat la seva carta de manera digital i facilitarà unes cartes d'un sol ús a tots aquells que prefereixin el formant tradicional, mentre que disposarà de gel hidroalcohòlic per tots els seus clients i de protecció pels seus treballadors.

El servei de menjar per endur continuarà vigent durant aquesta fase 1. Tots els interessats podran fer una comanda a través del seu telèfon (937 86 66 76) i acordar un horari de recollida per anar-lo a buscar a l'establiment. Així doncs, el restaurant, obert cada dia de 8 a 24 h, oferirà tant menjar per endur com la possibilitat de gaudir en la seva terrassa.

D'altra banda, l'objectiu del restaurant La Bolera és obrir com més aviat millor, un cop Sant Cugat pugui passar a la fase 2. Així doncs, en el cas que el municipi avanci de fase el dilluns 8 de juny, el restaurant La Bolera obrirà les portes al seu interior amb un 50% de l'aforament.

 
La Bolera: cuina catalana a la brasa FOTO: Cedida

La Bolera: cuina catalana a la brasa FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem