contingut promocionat
artbo

 

 

Marta Bosser, cap d'obrador d'ArtBo : "les mones clàssiques són les que més surten"

El TOT Sant Cugat entrevista a Marta Bosser, cap de l'obrador de la nova pastisseria de la ciutat, ArtBo

Marta Bosser és cap d'obrador d'ArtBo des de fa 15 anys i té una formació familiar basada en la tradició i en l'experiència i amb moltes petites especialitats que configuren un currículum destacat. Parla amb el TOT Sant Cugat a propòsit de la nova obertura al carrer de Josep Puig i Cadafalch, 26, 32, a tocar del Centre Cultural de la ciutat.

Sou una empresa familiar amb origen a Sabadell...

Sí, vam néixer a Sabadell. Van fundar la pastisseria els meus pares l'any 1969. Hem anat muntant diferents botigues i ara tenim tres obradors. La darrera botiga que vam obrir va ser la de Sant Quirze i, després de 15 anys i la bona rebuda, hem decidit obrir a Sant Cugat.

Per què heu triat Sant Cugat per venir?

Tenim família a Sant Cugat i coneixem molt la ciutat. Feia molt temps que volíem venir, però, per diferents circumstàncies no era possible. I ara creiem que és el moment per desembarcar a la ciutat. És un mercat que s'ajusta molt al que busquem. Ens interessava molt pel públic familiar, però també pel tema catering per a empreses. Ara hem trobat un local que s'adequa molt al que oferim. Un local ampli que permet portar tota la nostra oferta (prats cuinats, xocolateria, pastisseria, brioixeria, fleca i degustació) i en una zona que tingui aparcament i que sigui concorreguda.

Marta Bosser, cap d'obra d'ArtBo amb les figuretes de Pasqua d'Artbo. FOTO: Cedida

Marta Bosser, cap d'obra d'ArtBo amb les figuretes de Pasqua d'Artbo. FOTO: Cedida

Ara, el producte estrella que vendreu són les mones. Quina és la tendència que hi ha en figuretes?

Abans ho teníem molt clar, perquè ens basàvem en les pel·lícules del moment. Però ara és molt variat i està molt repartit. Anteriorment, teníem pocs personatges i en fèiem molta quantitat de cadascun. En canvi, ara tenim més varietat de personatges i fem menys quantitat.

Més info: Les figures i les mones de Pasqua artesanals a ArtBo

La mona tradicional ha evolucionat molt?

No gaire. El que està bé de les mones és que la tradició es manté. En el cas de les mones de Pasqua les clàssiques són les que més surten: la de rovell cremat, la de Sara i la trufa cuita.

Quina és l'evolució que preveieu que tingui ArtBo en els pròxims anys?

L'inici de l'empresa va ser pastisseria-fleca, però, avui en dia, és molt difícil sobreviure amb només aquesta oferta. El que proposem ara i seguirem oferint els pròxims anys és el màxim nombre de productes per mantenir l'activitat durant tot el dia.

 
Comentaris

Destaquem