On trobar peix de qualitat a Sant Cugat?

A la ciutat tens al teu abast diferents comerços i restaurants on poder gaudir de peix i marisc de qualitat

Vols comprar peix a Sant Cugat o gaudir de peix i marisc de qualitat en un restaurant de la teva ciutat? El TOT Sant Cugat t'ofereix una selecció de comerços i restaurants perquè puguis gaudir del millor producte del mar.


Sushi amb peix fresc de qualitat

sushi chihiro

 

Chihiro és un restaurant japonès que ofereix peix fresc de qualitat a prop de les principals comunicacions i serveis de Sant Cugat. Això fa que el sushi que s'hi serveix tingui un gust exquisit. Destaca també per la qualitat del salmó i per l'elaboració pròpia de tots els plats.

Compleixen totes les normes de seguretat quan congelen el peix per evitar anisakis i per garantir que la visita al restaurant japonès sigui una experiència totalment satisfactòria.

  Reserva, ara!


Peixateria de qualitat en aquest espai gastronòmic de Valldoreix

Tast interior peixateria Condis Valldoreix

 

La Peixateria Tast de Mar de Condis Valldoreix destaca per la seva experiència i dedicació a oferir peix i marisc de la més alta qualitat al millor preu. Amb una selecció diària curosa i un compromís amb la qualitat, ofereixen una varietat extensa d'especialitats marines que inclouen peixos singulars i salvatges dels millors ports de la costa catalana com Roses i La Ràpita. Tampoc falten productes delicatessen, com ostres, caviar i crustacis d'alt valor.

L'equip especialista, format a Condis, compromès amb l'experiència del client i la qualitat, et selecciona el producte directe de la Llotja. Una selecció meticulosa de peixos i mariscs on cada visita es converteix en una aventura culinària que promet superar les expectatives dels paladars més exigents. Un dissabte al mes, viu moments especials com els arrossos de mar cuinats en directe al porxo, acompanyats de música i una selecció de vins estudiats per maridar. Reserva per whatsapp el teu peix i l'especial cuinat del mes.

  Reserva, ara!


Plats de peix i marisc directe de llotja molt a prop de la ciutat

tonyina vermella rancho elpaso santcugat

 

Rancho el Paso, a la Floresta, és un restaurant històric de Sant Cugat. Fundat l'any 1964, el regenta la segona generació de la família; en Josep Ma i en Guillem, que ens ofereixen una carta 100% sense gluten i intoleràncies. Servei diari de peix i marisc directe de la llotja. Un restaurant que sorprèn per la qualitat i la cura del seu producte, així com pel bon servei i l’ambient familiar.

Un establiment per gaudir de la cuina mediterrània a prop de la ciutat i a tocar del bosc. Perfecte per a la teva escapada diària de la rutina!

  Reserva, ara!


Peixateria especialitzada en peix de platja i proximitat

parada peixateria llorenç

 

Peixateria Llorenç, amb 150 anys d'història al Mercat municipal de Rubí (parada 101-102), ha obert a Sant Cugat un establiment. Al carrer Sant Buenaventura, 20. Des de l'abril del 2023 la ciutat compta amb una peixateria amb l'experiència de la quarta generació de peixaters. Es poden fer encàrrecs per WhatsApp.

Destaca per l'atenció al client i la qualitat del peix i marisc, que arriba, en gran part, de la costa espanyola.

  Truca, ara!

Peix fresc de qualitat a Sant Cugat

peix fresc santcugat qualitat

 

En aquests comerços i restaurants trobaràs l'essència del mar. Des de peixos frescos del dia fins a marisc seleccionat amb cura, l'oferta en aquest àmbit reflecteix la riquesa dels mars de proximitat. A 30 km de la costa de Barcelona i el mar Mediterrani, Sant Cugat té una excel·lent una ubicació per oferir un producte del mar de qualitat.

Cada dia pots escapar-te a comprar peix de qualitat als diferents comerços de la ciutat i fer un àpat de peix i marisc en un dels molts restaurants que omplen els carrers del municipi.

 
Comentaris

Destaquem