Ous a l’estil monàstic

Una recepta senzilla, per menjar a la terrassa o al jardí

Ingredients:

7 ous

Beixamel espessa amb 250 g de llet (o be 300 g de mató)

30 g de formatge parmesà ratllat

Nou moscada

Oli per fregir

Farina

Pa ratllat

Sal i pebre


 

Instruccions:

Bulliu 6 ous amb la closca durant 10 minuts, deixeu refredar i peleu. Talleu-los per la meitat longitudinalment i separeu els rovells de les clares. Aixafeu els rovells amb una forquilla i barregeu bé amb la beixamel o amb el mató, el formatge parmesà, la sal, el pebre i una mica de nou moscada. Distribuïu la barreja dins les clares d’ou cuites i amb les mans doneu una forma convexa per tal de simular l’ou sencer.

Enfarineu els ous, submergiu en un ou batut, i deixeu rodar suaument, en el pa ratllat. Fregiu, en diverses vegades, en l’oli calent fins que estiguin daurats. Esbandiu sobre paper absorbent de cuina i serviu calents, sobre una amanida verda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem