Prova aquests increïbles 'cupcakes' de móra

Els 'cupcakes' no són tan difícils de fer

La recepta d’avui són els famosos i tan apreciats cupcakes. Aquelles postres de colors i sabors diferents amb decoracions, a vegades, d’exposició, … Però que us he d’explicar dels cupcakes?, tothom els coneix, són les postres més cool! Però desenganyem-nos, no són tan difícils de fer, només necessitem temps!



Ingredients

  • 
115 gr. de mantega a temperatura ambient

  • 220 gr. de sucre blanc

  • 3 ous

  • 200 gr. de farina

  • 1 i mitja tsp de llevat químic tipus Royal
  • 140 ml. de llet 
 
  • 2 tbs de móra en pasta Home Chef

Per la buttercream:

  •  250 gr. de mantega a temperatura ambient

  •  325 gr. de sucre extra fi (jo he fet servir Icing Sugar Tate & Lyle)

  • 2 tsp llet
  • 2 tbs de móra en pasta Home Chef


I que són les tsp i les tbs? Són mesures estàndards de les culleres de postre i soperes. No totes les culleres tenen la mateixa capacitat i això podria variar el resultat. Aquestes les podem trobar en qualsevol botiga especialitzada.

Pasos a seguir

Les culleres les tsp i les tbs són mesures estàndards de les culleres de postre i soperes FOTO: Cedida

1. En un bol batem la mantega amb el sucre fins que quedi una massa homogènia.


2. Quan el sucre i la mantega estan barrejats anem afegint els ous d'un a un perquè s'integrin en la massa.


3. Tamisem la farina i el llevat químic i els anem incorporant a la massa i seguim batent.


4. Afegim la llet i ho barregem fins a formar una massa ben integrada.


5. Per l'últim, afegim la pasta de móra Home Chef i barregem fins que el color sigui uniforme.


6. Encenem el forn mentre posem els papers en el motlle per muffins. Repartim la massa, perquè quedin perfectes fem servir l'accessori de fer boles de gelat com a mesura. Les deixem 20 o 25 minuts a 180 graus o fins que l'escuradents surti net.

7. Un cop tret del forn els deixem 5 minuts en el motlle perquè agafin forma i passats aquests 5 minuts els canviem a la reixa per refredar-los.

Per fer la buttercream:


1. Batem la mantega i el sucre extrafí prèviament tamisat.


2. Afegim la llet i batem (amb la batedora de barilles) primer a velocitat baixa perquè no salti tot el sucre i després a màxima velocitat durant 5 minuts.


3. Passats els 5 minuts afegim la pasta Home Chef i batem fins que el color sigui homogeni.

4. Per acabar ho decorem com ens vingui de gust. Jo ho he decorat amb unes roses pintades a mà.

Bon profit!

Imatge dels ingredients FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem