Rellom de porc amb salsa, un plat per degustar aquests dies

És important que la salsa quedi espessa

Ingredients:

2 relloms de porc

8 llesques de pa

12 patates menudes

12 xampinyons

400 g de crema de llet

mitja ceba tendra

1 cullera de conyac

sal

pebre negre

oli

Instruccions:

Talleu els troncs dels xampinyons molt petits i guardeu-ho tot. Talleu la ceba molt menuda. Talleu el rellom a rodanxes de 3 dits de gruix. Fregiu les patates, les llesques de pa i els caps dels xampinyons.

Per a la salsa: Agafeu una paella i fregiu-hi la ceba i els troncs dels xampinyons, afegiu-hi el conyac, la crema de llet i reduïu-ho tot.

Elaboració: Poseu els talls del rellom en una plata amb sal i pebre i fiqueu-la al forn (cocció al gust). Quan el rellom estigui cuit, poseu-lo damunt les llesques de pa. A l’hora d’emplatar-ho banyeu el tall amb la salsa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem