Sant Cugat va de Tapes dóna vida a les terrasses

La tercera edició de la ruta gastronòmica va donar el tret de sortida el passat dijous, 21 de maig, i durarà fins aquest diumenge, 31 de maig

Sant Cugat va de Tapes és la proposta culinària en què participen un total de 40 bars i restaurants de la ciutat, presentant cadascun d’ells una proposta gastronòmica en format de tapa, acompanyada d’una Estrella Damm, organitzador de la ruta, a un preu de 2,50 euros.

Aquest any, la tercera edició de la cita va començar el passat dijous, 21 de maig, i posarà el punt final aquest diumenge, 31 de maig. La ruta de tapes santcugatenca va acompanyada del concurs Premi a la Tapa Popular, que s’atorga a la tapa guanyadora més votada pels consumidors.

Aquests dies el TOT ha fet una volta per alguns dels establiments que participen en el Sant Cugat va de Tapes i ha consultat les opinions als jutges d’aquesta ruta; els mateixos santcugatencs.

Els caps de setmana, el punt fort de les tapes

En general, els propietaris dels locals que participen en la ruta afirmen que el cap de setmana és el punt fort de demanda de tapes, en comparació amb la resta de la setmana. “Aquest cap de setmana ha anat molt bé, dissabte fins i tot es va acabar!”, afirmen els propietaris del bar Febrer.

Des de Granja Montserrat confirmen l’augment de demanda els caps de setmana, i afegeixen que “durant la setmana sempre hi ha més tranquil·litat”. Al Bar Rusiñol també ens confirmen aquest bon ritme. “Aquest any va força bé, però si és cert que encara va millor el cap de setmana”.

Sergi Flores, propietari del Restaurant l’Art, explica que la ruta de tapes “dóna ambient a la nit de Sant Cugat” i que, pel que fa a la demanda, “està tenint una acollida molt bona pels comentaris, millor que l’any passat”. “Esperem que acompanyi el temps, que és el més important, així al carrer sempre hi ha alegria”, afirma Flores.

Al restaurant La Plaça, tot i que corroboren que el cap de setmana és el punt fort de vendes, consideren que la demanda és menor en relació a l’any passat. “Està sent més fluix que l’any passat, però sempre hi ha més feina el cap de setmana, de dijous a diumenge”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem