contingut promocionat
taqueria margarita logo

 

 

Taqueria creativa per descobrir a la 'La Taquería de Margarita'

El restaurant té una desena de taules molt acollidores per viure una experiència mexicana a Sant Cugat

Des del dia dels morts mexicà, 1 de novembre, Sant Cugat té una nova proposta gastronòmica que ens transporta al país de ranxeres i el bon menjar. La Taqueria de Margarita és el nou projecte de Rubén Merinero, del grup Sal y eXperimienta, i  Raúl Pérez,  amb una llarga trajectòria en el sector hoteler i set anys d’estada a Mèxic. Aquí podràs degustar plats per picar i els típics tacos de l’altra banda de l’Atlàntic adaptats al gust del públic local i amb molta creativitat.

Plats per picar i tacos per compartir creatius

Per obrir boca, pots tastar tempura de l’hort, bastonets d’albergínia tendra arrebossats, i tequeños de formatge o jalapeños i xiles jalapeños arrebossats i farcits de formatge. De tacos pots demanar-te els típics tacos de pollastre o porc o altres tacos més innovadors com el taco de vaca, cuinat en un forn de pedra durant 72 hores perquè quedi molt tendre. Tots els tacos se serveixen en cassola de fang i cada usuari els prepara al gust per jugar i experimentar amb salses preparades al mateix local.

Tots els plats de 'La Taquería de Margarita' estan disponible per a emportar amb un servei de 'take away' de proximitat. FOTO: Cedida

Tots els plats de 'La Taquería de Margarita' estan disponible per a emportar amb un servei de 'take away' de proximitat. FOTO: Cedida

Take-away de proximitat

El restaurant té una desena de taules molt acollidores per viure una experiència mexicana a Sant Cugat, però també ofereix la possibilitat d’endur-se els plats per menjar a casa amb la millor experiència possible.

El menjar es pot maridar amb cerveses Coronita, essent un boom la Coronita sense alcohol. Pots acabar amb un xopet deTequila, o els còctels amb sabor a Mèxic, Margarita i Michelada.

També alguna de les postres: arròs amb llet, pa de pessic banyat amb llet evaporada o el sorbet de mango per pair bé.

Nachos de la Taqueria de Margarita. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem