Nachos de la Taqueria de Margarita. FOTO: Cedida
Nachos de la Taqueria de Margarita. FOTO: Cedida
Plats de la Taqueria de Margarita. FOTO: Cedida
Plats de la Taqueria de Margarita. FOTO: Cedida

LA TAQUERIA DE MARGARITA

Restaurant mexicà amb tocs de cuina mediterrània a Sant Cugat

Taquería de Margarita és un restaurant de cuina mexicana amb tocs de cuina mediterrània a Sant Cugat.

La seva carta consta d'entrants per picar, com ara els tequeños de formatge, la Quesadilla Sincronizada, las Bombas Morronas, els Nachos Marga y Rita o l'Hummus a la Mexicana i una àmplia selecció de tacos. Destaca el taco de vaca, el taco de xai, el taco de tauró marinat i el taco de llagostins al Pastor. També els clàssics taco de pollastre i taco de porc. Per acompanyar, el taco de verdures és imprescindible. Cada comensal prepara els tacos al seu gust descobrint noves combinacions de plats i salses, elaborades al mateix establiment de forma casolana. Amb la la filosofia del local d'experimentar i convidar a descobrir nous sabors i sensacions, l'establiment ja prepara novetats.

Per postres, quatre increïbles formes d'acabar un àpat: Arròs amb llet (Arròs amb llet, llima, taronja i canela),Tres Llets (pa de pessic banyat en llet evaporada, condensada i nata), Cremós de xocolata (pastís fred de xocolata amb base de galetes) i sorbet de Mango.

Els plats es poden maridar amb diferents cerveses com la Coronita, amb alcohol o sense, l'autèntic boom del local o la cervesa Modelo o Alhambra. També es pot acabar l'àpat amb un got del complet assortiment de Tequila o amb un dels dos còctels, Margarita i Michelada.

Per viure una experiència gastronòmica singular pots reservar o demanar que t'ho preparin per emportar (take away de proximitat).

 

A destacar: Plats per picar, Tacos al gust, Take away

Més informació
Taqueria creativa per descobrir a la 'La Taquería de Margarita'
Adreça

CARRER FRANCESC MACIA, 82  SANT CUGAT DEL VALLÈS

Contacte
Horari
Dijous a diumenge d'13:00 a 17:00. Dimecres a dissabte de 20:00 a 24:00.