4a edició de l'exposició 'Arte Para Anita' per curar un tipus de càncer infantil

L'EMD de Valldoreix presenta la mostra al mes de febrer

Des de l'Associació Benèfica Anita, enguany arriba a Valldoreix la 4a edició de l'exposició "Arte Para Anita" els dies 2, 3 i 6 de febrer de 9.30 hores a 19 hores. Una exposició amb una causa solidària per poder investigar sobre el tumor de cèl·lules germinals infantil.

El pintor Pedro Domingo ha donat els seus quadres per ajudar en aquesta iniciativa per trobar una cura contra un tipus de càncer infantil. L'objectiu principal és poder recaptar tot el necessari per poder començar el projecte científic liderat per la Fundació d'Investigació Sant Joan de DéuAmatruda Lab.

A més hi haurà un sorteig, i el guanyador podrà escollir un quadre del pintor, Pedro Domingo.

Associació Benèfica Anita

L'Associació Benèfica Anita es va iniciar per trobar una cura a la malaltia que patia la filla dels presidents de l'Associació, Anita; el tumor de cèl·lules germinals. La petita no va poder superar la malaltia i ja fa dos anys que va morir.

És així doncs que els seus pares van decidir seguir endavant amb el projecte perquè saben que només investigant podran donar esperança als milers de nens a tot el món que pateixen càncer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem