6 propostes per gaudir de Sant Cugat amb els petits de casa

El cap de setmana arriba carregat d'activitats per a tots els gustos i edats

Un cap de setmana més, Sant Cugat s'omple d'activitats per a tots els gustos i edats. Els més petits de casa són part protagonista d'aquesta agenda. Des del TOT Sant Cugat us proposem 6 activitats per gaudir tota la família durant el cap de setmana.

Divendres, 20 d'octubre, a partir de les 17.00 h de la tarda, comença un nou Diverdivendres amb ritme! al Casal de Mira-sol. En aquest cas la Batuescola serà la protagonista i els participants faran un taller de Batucada, construiran instruments i veuran una petita mostra.

També divendres, a partir de les 18.30, la Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres acollirà un taller d'introducció a la robòtica. La cita està adreçada a infants de més de 6 anys. Cal inscripció prèvia.

Ja dissabte, al Casal de Mira-sol, tindrà lloc una activitat familiar en el marc de la celebració de la 1a Setmana Cultural del barri. Des de les 10.30 fins a les 20.00 hi haurà tot tipus de jocs.

I a les 12.00 h, serà l'hora del conte a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Els tres consells, a càrrec de Pau Tarruell serà el conte protagonista.

Durant el cap de setmana petits i grans podreu gaudir de dues Festes Majors i totes les seves activitats. La de Coll Favà i de la del barri de Monestir -Sant Francesc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem