Coll Favà celebra la seva Festa per la Convivència

El passeig de Francesc Macià aplegarà nombroses activitats per a tots els públics i parades d'artesanies

L'Associació de Veïns de Coll Favà organitza una nova edició de la Festa per la Convivència Veïnal del barri de Coll Favà des d'aquest divendres, 20 d'octubre fins diumenge, 22, al passeig de Francesc Macià. Una cita que comptarà amb tot tipus d'activitats per a tota la família, des de jocs infantils fins a parades de comerç local.  

Programació

La Festa per la convivència veïnal arrancarà aquest vespre de divendres, 20 d'octubre, amb una barbacoa a la fresca, on s'obrirà una cantina amb carn a la brasa. 

Al cap de setmana la jornada començarà dissabte a les 11 amb activitats per als més petits, com un escalèxtric i inflables. Paral·lelament, també hi haurà parades artesanals i dels comerços de la zona. A partir de les 4 de la tarda, continuaran les activitats infantils amb un taller de globus, contacontes i altres activitats infantils. Més tard, a les 7 de la tarda hi haurà una demostració d'hip hop. 

Pel que fa a diumenge, les activitats començaran a les 10 del matí amb una xocolatada per a tothom. A les 11 hi haurà altra vegada inflables, i mitja hora més tard una altra sessió de contacontes. La festa tancarà a la 1 i mitja del migdia amb un sorteig de productes de les parades. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem