6 propostes per gaudir en família del cap de setmana

Tornen les activitats pensades per als més petits a Sant Cugat

Arriba l'últim cap de setmana del mes de maig, i Sant Cugat del Vallès s'omple novament d'activitats, moltes d'elles pensades per als més petits de casa, i per gaudir-ne en família. Unes activitats que podeu trobar a l'agenda del TOT, i de les quals en destaquem algunes perquè no us perdeu res!

Per a totes les edats

Imatge del Claustre del Monestir. FOTO: Artur Ribera

Des de dijous, i fins diumenge, Antonio Díaz, el Mago Pop, tanca la gira de l'espectacle La Gran Ilusión a Sant Cugat. Ho fa amb 10 funcions al Teatre-Auditori.

Dissabte, és un bon dia per acostar-se als mercats. A més del tradicional Mercat de pagès a la plaça de Sant Pere, aquest cap de setmana hi haurà Mercat de 2a mà a la rambla del Celler.

També dissabte, el Museu proposa la visita guiada El campanar, l'església i el Claustre. Una visita que començarà a les 10 hores a l'Oficina de Turisme (els menors de 7 anys tenen entrada gratuïta, els adults, 8 euros).

I el mateix dia, a les 12 hores i les 12.45 hores, conte a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori. La proposta: Discovering an artist: Vincent van Gogh, a càrrec de Helen Doron.

Sant Cugat acull la XXIII Trobada Comarcal de Gegants del Vallès  FOTO: Artur Rbera

Ja diumenge, dues propostes centren l'activitat familiar. D'una banda, d'11 a 14.30 hores se celebra a La Floresta la 10a edició de la Gimcana Familiar.

I Sant Cugat acull la XXIII Trobada Comarcal de Gegants del Vallès a partir de les 10.30 hores per celebrar els 30 anys dels Geganters de Sant Cugat. Una trobada amb més de 80 figures, dues cercaviles simultànies, i ball de gegants a la plaça d'Octavià.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem