7 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Sant Cugat s'omple d'activitats durant aquests dies pensades per als més petits de casa

Les propostes per gaudir en família del cap de setmana a Sant Cugat tornen un cap de setmana, aquest cop, concentrades el dissabte. Unes activitats que recull l'agenda del TOT, i de les quals te'n destaca algunes perquè no et perdis res.

L'activitat destacada de la setmana a Sant Cugat és la celebració de la 42a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya. Serà dissabte, a partir de les 17 hores, quan la ciutat acollirà més de 1.000 bastoners d'arreu de Catalunya que recorreran amb quatre cercaviles el centre de la ciutat. La festa continuarà al Parc de Ramon Barnils amb un sopar, una mostra d'entitats, i el concert de la Golden Beat.

A banda d'aquesta proposta bastonera, la ciutat acull diferents visites i tallers el mateix dissabte. D'entrada, el Museu del Monestir acull el taller L'Ot el Paperot i el seu Arxiu. Una activitat gratuïta pensada per a infants a partir de 3 anys, que començarà a les 11.30 hores. Abans, però, a Comaxurros, es farà el taller Decorem magdalenes, a partir de les 10 hores. Un taller que té un cost de 10 euros. En ambdós casos, cal reserva prèvia.

Els monjos vivien al claustre. FOTO: Artur Ribera

La Biblioteca de Mira-sol acollirà una nova sessió de l'Hora del conte en anglès. A càrrec de Kids and Us, es llegirà A present for Granny. L'activitat, gratuïta, començarà a les 12 hores, i s'adreça a infants de més de 4 anys.

La darrera visita recomanada aquesta setmana és El dia a dia dels monjos a l'edat mitjana. Una visita guiada al Monestir que començarà a les 17 hores a l'Oficina de Turisme i que té un cost de 8 euros, i gratuït per als infants menors de 7 anys.

Finalment, un dissabte més es pot gaudir del Mercat de pagès a la plaça de Sant Pere i el Carrer Major, o aprofitar el matí per gaudir de la visita a l'ermita de Sant Medir.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem