8 plans per gaudir en família del cap de setmana

La Diada de Testes i la Festa del Llibre Gegant centren les propostes a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i la ciutat ofereix diferents propostes pensades per als més petits i per gaudir-les en família. Unes activitats que trobareu a l'agenda del TOT.

Propostes per als més petits

Tot il·lustrant el Llibre Gegant. FOTO: Cedida

Durant el cap de setmana hi ha diferents activitats pensades per als més petits. Aquesta setmana destaca la celebració de la III Diada de Testes organitzada pels Caparrots de Sant Cugat. Durant el matí de diumenge, dia 14, la plaça de l'Om s'omplirà de figures, dansa i altres propostes que començaran a les 10.15 hores.

També diumenge se celebra la 23a edició de la Festa del Llibre Gegant. Aquest any l'activitat e strasllada a la plaça de Barcelona on els més petits podran escriure els seus contes que s'il·lustraran en directe a partir de les 10.30 hores.

Activitats familiars

Els Gausacs actuant FOTO: Redacció

Durant el cap de setmana no hi faltaran activitats que ja són un clàssic, com el Mercat de pagès a la plaça de Sant Pere durant el dissabte al matí, o la jornada de portes obertes a l'ermita de Sant Medir. Aquesta setmana, a més, hi ha portes obertes a la capella de Sant Crist de Llaceres. Serà el diumenge a partir de les 11 hores.

D'altra banda, també es podrà gaudir de la lectura de contes amb Les aventures de la Rodes dissabte, a les 11.30 hores, al Museu del Monestir

Ja diumenge, els Castellers de Sant Cugat celebren Sant Ponç amb diada castellera a les 12 hores a la plaça d'Octavià. Mentre, se celebrarà la XXX Diada de la Puntaire al passeig d'Antoni Gaudí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem