contingut promocionat
logo codelearn

 

 

Apunta’l a un curs intensiu d’animació o videjocs

Els cursos intensius, que seran presencials, però totalment adaptables online, s’ajusten a la normativa anticovid de les escoles

Codelearn Sant Cugat ha iniciat la preinscripció dels cursos intensius de Nadal que s’estendran del 28 al 30 de desembre. Els intensius, que seran presencials, però totalment adaptables online, s’ajusten a la normativa anticovid de les escoles amb places reduïdes, l’ús de mascarets, distanciament social, presa de temperatura diària, gel hidroalcohòlic, ventilació i la desinfecció de l’aula i dels espais després de cada ús.

S’oferiran dos cursos orientats a nens i joves des dels 8 als 15 anys. El primer intensiu, dissenyat juntament amb exalumnes de Codelearn, es basarà en un curs de disseny d’animacions on es treballarà el disseny de personatges a través dels colors, la silueta i la forma amb tablet utilitzant Ibis paint X. Els alumnes aprendran les “Line art”, l’ús dels pinzells, l’estabilitzador i la teoria del color. Mentre que el segon es basarà en un curs de disseny de videojocs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem