Dues treballadores del Turó de Can Mates publiquen el llibre 'La Fiesta de la Espuma'

El llibre es publicava al mes de gener

Les santcugatenques Carme Hernando, escriptora, i Mariona de la Aldea, il·lustradora, han publicat el llibre La Fiesta de la Espuma.

Un conte infantil on les dues treballadores de l'escola Turó de Can Mates, han volgut parlar sobre l'amistat de les 'Vacamigues' i les seves 'Vacaventuras'.

Les protagonistes són quatre 'vacamigas' que es volen tant que decideixen anar-se'n a viure juntes a la masia de Can Mu, el lloc que han triat per començar a viure una infinitat d'aventures. Un dia arriba al poble un canó d'escuma i no poden perdre's la festa per res del món.

Portada del llibre La Fiesta de la Espuma

Com va sorgir la idea?

Carme Hernando sempre escrivia contes per a les classes dels infants i un dia la seva filla la va impulsar a fer un llibre i presentar-lo a una editorial. Així doncs, Herrando va parlar amb la seva companya, Mariona de la Aldea, per fer les il·lustracions del llibre.

Les dues companyes van escriure el llibre en català i l'única editorial que va decidir publicar el seu llibre va ser Babidi-Bú, una editorial sevillana. Per aquest motiu van haver de transcriure el llibre en castellà.

La idea d'aquest primer llibre és fer tota una col·lecció sobre les 'vacaventuras' de les quatre 'vacamigues'. Aquest doncs, és el primer de tota la recopilació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem