Els més petits gaudeixen de contes, música i jocs al Claustre del Monestir

L'espai de la 'Càpsula Claustre' repeteix aquest any a la Festa Major

La Festa Major de Sant Cugat ha començat aquest matí del divendres, 29 de juny, pels més petits amb l'espai de la 'Càpsula Claustre' dedicat a les famílies amb nadons de 0 a 3 anys. El Claustre del Monestir ha aplegat pares i mares, avis i àvies i infants, els quals han sigut els autèntics protagonistes de la jornada. Durant tot el dia de divendres fins a les 20 hores i el dissabte fins a les 14 hores es podrà gaudir en família de les diverses activitats infantils: contes, música, jocs, entre d'altres. 

L'espai, que enguany arriba a la segona edició, es divideix en diferents racons perquè les famílies i els infants puguin passar el dia de la manera que vulguin, sense un programa d'actes establert. Així doncs, la fórmula de 'Càpsula Claustre' proposa als més petits l'oportunitat de descobrir de manera totalment lliure un conjunt de propostes variades: jocs de fusta, un espai de lectura i un altre de música. 

Enguany, s'han introduït dues noves propostes: l'Institut de la Infància ha ajudat a dinamitzar la part més dedicada a la lectura amb educadores de l'Institut i els alumnes del Conservatori de Música s'han preparat peces musicals específiques perquè els nadons tinguin un primer contacte amb la música. La coordinadora de la Càpsula Claustre, Helena Minuesa, ha explicat que "la intenció és anar creixent i anar millorant amb el que el públic o veiem que els nadons també demanen". 

Els pares coincideixen en el fet que és una molt bona iniciativa pels nens i nenes, ja que s'ho passen d'allò més bé. L'Ivan ha decidit venir amb la seva filla perquè "és un dels esdeveniments que fan per als nens fins a tres anys" i la Lídia, que ha vingut per primer cop amb les seves filles, exposa que "és molt divertit pels nens, ens ha agradat moltíssim". D'altra banda, la Pilar Novella ja va acudir l'any passat amb les seves nétes i han tornat a acudir, ja que "és un espai molt bonic i pels nens és genial". 

Al migdia, a les 12 hores, l'Ada Cusidó ha interpretat algunes de les cançons infantils més populars com el 'Joan Petit quan balla' o 'Les bruixes es pentinen'. Les altres propostes continuen a la tarda, a partir de les 18 hores, amb música i bombolles gegants de sabó. Les famílies podran gaudir de les activitats infantils de la 'Càpsula Claustre' fins al dissabte 30 de juny. L'Helena Minuesa ha afirmat que han tingut una recepció molt bona com l'any anterior. 

Segueix la Festa Major amb el TOT!

Sant Cugat del Vallès estarà de Festa Major a partir de dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagram del TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem