Els Reis portaran la màgia a Valldoreix entre activitats infantils

Ses Majestats recorreran la vila amb carruatges la nit del 5 de gener

Els Reis Mags d'Orient tornen un any més a la seva cita amb els nens i nenes de Valldoreix. Com cada 5 de gener, Ses Majestats recorreran la vila per fer realitat els somnis dels més petits.

Durant la tarda, hi ha previstes diferents activitats pensades per als més petits. Unes activitats que començaran a les 17.30 hores a la plaça Maria Sabater amb animació infantil.

Ja les 17.45 hores, Ses Majestats els Reis Mags sortiran amb carruatge des del carrer de Sant Albert, iniciant així la cavalcada, en la qual es repartiran 300 quilos de caramels.

Pel que fa al recorregut, seguirà el següent:

Carrer de Sant Albert cantonada amb rambla de Mn. J. Verdaguer, Pl. Mas Roig, Av. Mossèn Jacint Verdaguer, Pg. Oreneta, Pl. dels Ocells, Av. Alcalde Ramon Escayola, Pg. Nard fins a la Pl. Maria Sabater, on els Reis faran l'ofrena al nen Jesús a l'església de l'Assumpció.

Mentre duri la cavalcada, hi haurà diferents activitats a la plaça de Maria Sabater. Es farà un taller de Fanalets de Reis. A partir de les 18 hores hi haurà taller de Desitjos mentre hi ha actuació musical de la Kinkilin Swing Band, i a partir de les 18.30 hores, xocolatada per a tothom, apta per a celíacs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem