Tot a punt per la Cavalcada dels Reis

Ses Majestats els Reis arribaran a Sant Cugat el dijous 5 de gener en helicòpter

Sant Cugat ja està preparat per rebre la visita de ses Majestats els Reis Mags d'Orient. 

Així doncs, seguint la tradició dels últims anys, els Reis arribaran dijous 5 de gener a les 17.00 h de la tarda en helicòpter. I ho faran al parc de l'Arborètum, darrere de l'Escola de Música Municipal.

Allà, els estaran esperant milers de santcugatencs i l'alcaldessa, Mercè Conesa, que els donarà la benvinguda.

A partir de llavors, començarà el recorregut pels principals carrers de la ciutat, a les 18.30 h es farà l'adoració del Nen Jesús, i el parlament dels Reis i la recollida de cartes a plaça Barcelona, a partir de les 20.00 h del vespre.

La cavalcada l'organitzen els Amics dels Veterans i la Regalèssia.

Recorregut:

Parc de l’Arboretum, avinguda del Pla del Vinyet, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, avinguda de Rius i Taulet, avinguda de Catalunya, carrer d’Enric Granados, plaça de Sant Pere, carrer Major, carrer Plana de l’Hospital, Camí Vell de Sabadell, carrer de Salvador Espriu, passeig de Francesc Macià, carrer d’Orient, plaça d’en Coll, carrer de la Creu, carrer de la Torre, carrer de Santiago Rusiñol, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santa Maria, plaça del Dr. Galtés, carrer de Valldoreix, carrer de Rosselló, passatge de Rosselló, carrer de Sant Antoni, arribada a la plaça de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem