Fes el teu calendari d'advent

Prepara el Nadal amb un toc únic a casa teva fent el teu calendari d'advent.

Una de les tradicions nadalenques més conegudes és la del calendari d’advent. Segur que tots ja esteu desitjant que arribi el dia 1 de desembre per començar a menjar-vos les 24 xocolatines del calendari d’advent per esperar amb un toc dolç que arribi del dia de Nadal. Però... per què no us feu el vostre calendari? Prova de fer-lo amb rotllos de paper del vàter.

Font: http://www.threadedbasil.com/2010/12/advent-calendar.html

Primer pas: recopila els rotllos i pinta'ls

El primer que cal fer és aconseguir 24 rotllos de paper del vàter (o fer 24 cilindres de cartolina) i pintar-los i decorar-los com vulguis. Prova de posar-li els colors que més t'agradin: groc, verd, blau... També pots enganxar gomets de colors i formes diferents o enganxines dels teus personatges preferits!

Ah! I no t'oblidis de posar els números de l’1 al 24, que si no, després no sabràs què hauràs d'agafar cada dia!

Un cop ja tinguis tot això fet, només caldrà que ho deixis assecar un parell d'hores!

Segon pas: tancar els rotllos

Un cop pintats i secs, hauràs de tancar els rotllos per un extrem, de manera que semblin sobres o butxaques perquè hi puguis posar les xocolatines o llaminadures i no caiguin!

Una manera senzilla de fer-ho és tancant el rotllo per un extrem amb una mica de cinta adhesiva. Si vols, una vegada posada la cinta, pots pintar-la per sobre perquè no es vegi gens.

Tercer pas: penjar l'arbre i preparar-lo

Aquest Nadal, el teu calendari serà únic! FOTO: Cedida

El pas final és molt fàcil: retalla un tros de cordill gruixut de la mida que vulguis en funció d'on vulguis posar l'arbre. Demana ajuda als pares perquè t'ajudin a penjar el cordill al lloc més adient.

Un cop estigui posat el cordill, amb pinces d'estendre la roba, posa-hi els 24 rotllos (pots posar-los per odre de l'1 al 24 o desordenats, com més t'agradi!) i omple'ls de xocolatines o llaminadures.

No facis trampes!

Encara que siguis molt llaminer, menja't cada dia només la xocolatina que et toca: el dia 1, la del número 1; el dia 2, la del número 2... I així fins al dia 24!

D'aquesta manera, l'espera fins al Nadal es farà més dolça i divertida!

Material

El material que et farà falta per fer aquest treball manual és:

  • 24 rotllos de paper de vàter
  • Paper de diari per no embrutar la taula
  • Pintures de colors i pinzells
  • Gomets
  • Cinta adhesiva transparent
  • Cordill gruixut
  • 24 pinces d'estendre la roba
  • Xocolatines o llaminadures
 
Comentaris

Destaquem