L'Escola Thau col·labora amb el musical de 'El Petit Príncep'

El musical arriba al Teatre-Auditori diumenge 5 de febrer amb tres sessions

L'Escola Thau Sant Cugat col·laborarà amb dues activitats amb el musical de El Petit Príncep, que arriba al Teatre-Auditori amb tres sessions, el pròxim diumenge 5 de febrer. 

L'escola santcugatenca aposta pel projecte educatiu de filosofia, 3/18. Un projecte dissenyat per l'Institut per a la Recerca de la Filosofia (IREF) que ofereix a les escoles poder dissenyar un currículum per aprendre filosofia dels 3 als 18 anys. A més, des de fa 10 anys, els alumnes del Thau treballen detalladament el llibre de El Petit Príncep, dins aquest projecte de filosofia. 

Així doncs, i tenint en compte el coneixement que els alumnes del Thau tenen d'aquest llibre, el Teatre-Aduitori els ha demanat que col·laborin amb la cita. 

Les activitats

La participació del Thau, constarà de dues activitats. La primera serà diumenge, 5 de febrer, a partir de les 10.00 hores amb una exposició de "Els secrets d'El Petit Príncep", al vestíbul del teatre. Una exposició interactiva amb diferents plafons relacionats amb els capítols que es representen al musical on cada plafó proposarà alguna activitat a l'espectador i hi haurà grups d'alumnes per tal d'explicar als assistents els dubtes que puguin tenir i en què consisteix el que fan. 

La segona activitat serà el Parlem de... a partir de les 11.00 hores on hi haurà una xerrada per a adults a càrrec de la professora del Thau Roser Grivé i la participació dels alumnes de l'escola. Els alumnes voluntaris mostraran com treballen i descobreixen El Petit Príncep

Per a més informació podeu visitar la pàgina del Teatre-Auditori​ de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem