La cavalcada de Reis de la Floresta arriba enguany amb dues reines

Arribaran el dia 5 de gener a les 17.30 hores en tren, i des d'allí s'adreçaran als infants del districte

La cavalcada de Reis de la Floresta arriba enguany amb novetats. Com ha explicat Xavi Tercero des de l'organització, El Senglar Cultura, "ens ha arribat una notificació reial dient-nos que enguany vindran la Reina Melcior, el Rei Gaspar i la Reina Baltassar. Han decidit que enguany, les reines també podien visitar la Floresta".

Una decisió que l'organització valora positivament, afirmant que "ens sentim molt còmodes amb el canvi", ja que és "una bona manera d'ensenyar als nens i nenes que no només hi ha reis, sinó que també hi ha reines", detalla Tercero.

D'altra banda, enguany es repartiran menys caramels que en passades edicions. "Tots els anys en sobraven, i no feia falta repartir-ne tant. Però n'hi haurà per tots", explica. En total, es repartiran 400 quilos de caramels.

Pel que fa al recorregut de la cavalcada, Tercero explica que, com els darrers anys, arribaran en tren a les 17.30 hores i s'adreçaran als nens i nenes just abans d'iniciar el recorregut pel districte. Ja a les 19.30 hores arribaran al Casino, on rebran les cartes dels infants i oferiran una xocolatada a tots els assistents.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem