La plaça de Barcelona acull la Festa del Llibre Gegant

L'activitat de foment de la literatura arriba a la seva 24a edició aquest 13 de maig

La plaça de Barcelona serà l'escenari de la 24a Festa del Llibre Gegant de Sant Cugat del Vallès aquest diumenge, 13 de maig. A partir de les 11 hores, els infants podran escriure els seus contes que, posteriorment, seran il·lustrats a la mateixa plaça. Amb els contes il·lustrats resultants, s'editarà un llibre gegant, que en pot contenir uns 200.

Una festa, com defineix una de les organitzadores, Gemma Cera, és "molt tranquil·la, gens competitiva, en la qual es troben la creativitat dels nens i nenes, que escriuen els seus contes, i la creativitat dels il·lustradors, que donen color als contes que els infants han escrit".

En aquesta edició, que s'estendrà fins a les 14 hores, participaran un total de 25 il·lustradors. Aquests seran Alba Viladerbò, Cristina Segura, Dani Cruz, Dani Gómez, Dani Zarzuelo, Daniel Muñoz, Elisabeth Grau, Ferni, Ignasi Alòs, Isa Penelo, Jaume Montserrrat, Jordi González, Juli ilustrador, Júlia Reyes, Laia Guàrdia, Lex Augé, Marcos Murillo, Maria Velat, Mireia C. Giner, Nataly Aros, Patrícia Herreruela, Raül Aguilera i Laura Avinyó.

La Festa del Llibre Gegant es recuperava l'any passat a Sant Cugat, després de cinc anys d'absència, gràcies a un grup de sis dones i mares del poble que van decidir tornar a donar-li vida a la iniciativa amb l'objectiu de "fomentar la lectura, l'escriptura, la il·lustració i la creació conjunta". Les impulsores són Marta Bàrbara, Marta Quer, Ingrid Sabaté, Inga Teixidó, Vika Kleiman i Gemma Cera.

Llegiu l'entrevista on detallen com serà la Festa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem