Noves carrosses per rebre els Reis d'Orient a Sant Cugat

L'objectiu és millorar la seguretat i fer-les més visibles

Els Reis d'Orient estrenaran carrosses aquest any durant la seva visita a Sant Cugat del Vallès la nit del 5 de gener. Tot i que el com seran aquestes carrosses és un secret, i així es mantindrà, Carmela Fortuny, tinenta d'alcalde de Cultura, ha remarcat que són "especials", fent valdre el fet que han estat dissenyades i elaborades al Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori.

Per la seva banda, els membres dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, organitzadors de la Cavalcada, han remarcat que el canvi s'ha fet per millorar la seguretat durant la Cavalcada. Una novetat que se suma al canvi de recorregut de la comitiva reial, que deixa els carrers estrets pel mateix motiu.

D'aquesta manera, no sols s'incrementa la seguretat, sinó que millorarà la visibilitat que tindran els infants de Ses Majestats.

Ses Majestats arribaran a Sant Cugat en helicòpter, com cada any. Seran rebuts pels infants, i iniciaran la tradicional cavalcada pels carrers de la ciutat amb les noves carrosses. Els carrers per on passarà la Cavalcada seran:

Parc de l'Arborètum, av. Pla del Vinyet, av. de Gràcia, c. de Francesc Moragas, pl. dels Quatre Cantons, c. de Santiago Rusiñol, pl. d'Octavià, pl. de l'om, pl. d'Octavià, c. Plana de l'Hospital, c. de l'Abat Armengol, c. Camí Vell de Sant Cugat, pg. Francesc Macià, c. de la Creu, av. de Cerdanyola, av. de Torreblanca, rbla del Celler, c. de Francesc Moragas, c. de Sant Antoni i pl. de Barcelona.

Un recorregut més curt que permetrà desenvolupar-se d'una manera més àgil donant més temps als infants per lliurar les cartes als Reis a la plaça de Barcelona. En total, enguany es distribuiran dues tones i mitja de caramels, mitja tona menys que l'any passat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem