Propostes familiars per gaudir de Sant Cugat

La celebració de Sant Joan marca les activitats dels pròxims dies

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat aquest cop marcat per la celebració de Sant Joan. La ciutat dona la benvinguda a l'estiu amb les tradicionals revetlles, i proposa diferents activitats els pròxims dies per gaudir-ne en família.

Divendres, 23 de juny, la tradició torna amb l'arribada de la Flama del Canigó. D'aquesta manera, Sant Cugat rebrà el símbol d'unitat dels Països Catalans amb diferents activitats durant la tarda, com la ballada de sardanes, o l'actuació dels Castellers i els Bastoners. No hi faltarà l'arribada de la torxa amb la Unió Ciclista, la lectura del manifest de la Flama, o la cercavila amb els Caparrots.

Unes activitats que finalitzaran amb l'encesa de la foguera de Sant Joan a la plaça d'Octavià a les 21 hores per part dels Diables de Sant Cugat. Una festa que seguirà amb la revetlla amb sopar de carmanyola i el ball fins a la matinada.

I després de Sant Joan...

La piscina del Parc Central  FOTO: Artur Ribera

Després de celebrar Sant Joan, l'activitat seguirà a la ciutat. Dia 24 comença la temporada de les piscines municipals, ubicades al Parc Central i la Floresta. Una temporada que s'estendrà fins a l'11 de setembre.

D'altra banda, diumenge es proposa descobrir el Monestir de Sant Cugat amb la visita guiada per persones afectades per la Síndrome d'Asperger, Guia'm pel Monestir, que començarà a les 12 hores. I dimarts, la Biblioteca de Volpelleres proposa el conte Uau, que bèstia!, a les 18 hores. Una lectura a càrrec de Gemma Ventura que s'adreça a infants de més de 4 anys.

Inflables al Parc Central de Festa Major 2016 FOTO: Artur Ribera

I tot, plegat, sense oblidar que dimecres arrenca la Festa Major de Sant Cugat. D'aquesta manera, el mateix dimecres es pot gaudir del seguici d'inici de Festa Major a partir de les 19 hores, i del pregó que el seguirà. A més dels diferents espais infantils, entre altres propostes, es pot participar d'un taller de samarretes a la Festa Major Alternativa adreçat a infants d'entre 4 i 12 anys.

Un seguit de propostes, les de la Festa Major, que podeu consultar a l'agenda del TOT Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem