Sis plans per gaudir amb els més petits del cap de setmana

Les propostes familiars per al cap de setmana a Sant Cugat

Arriba el primer cap de setmana d'abril a Sant Cugat del Vallès i, amb ell, les activitats no s'aturen a la ciutat. Unes propostes que pots consultar a l'agenda d'activitats del TOT i de les quals en destaquem sis perquè no us quedeu a casa.

Dissabte

El 2015 es va celebrar la primera Trobada de Cultura Popular de la Floresta FOTO: Artur Ribera

Una setmana més, les propostes de dissabte comencen amb una nova jornada de portes obertes a Sant Medir. Encara no coneixeu l'ermita? Es pot visitar d'11 a 13 hores. Mentrestant, el Casino de la Floresta acollirà, a partir de les 12 hores, la III Trobada de cultura popular de la Floresta. Hi participaran les diferents entitats de cultura popular i tradicional del municipi.

Si us quedeu al centre, el Museu del Monestir organitza una nova visita teatralitzada al claustre. Deixeu parlar els capitells... ells ho saben tot! és la proposta a les 12 hores.

I ja a la tarda, a Cal Temerari, Contes que emocionen. La proposta a les 17.30 hores és El buit, d'Anna Llenas, amb Magalí Roca. Tot seguit, es farà un taller per treballar les emocions en família. Es recomana a partir dels 4 anys.

Diumenge

'El regal de la Molly Monstre' a Cinesa

La proposta estrella del diumenge és la celebració de la 59a Marxa Infantil, que arrencarà a les 9 hores des del Parc de Ramon Barnils.

Més tard, a les 12 hores, nova proposta del cicle de Cinema en família a Cinesa. Aquest mes proposen El regal de la Molly Monstre.

Aquestes i més activitats, les trobareu a l'agenda del TOT.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem