Un nen de Sant Cugat a punt de ser finalista a Educachef amb només 5 anys

Carlos Calcina ha entrat al concurs de forma excepcional, ja que a les bases s'especifica que la mínima edat per concursar són 6 anys

Un santcugatenc de cinc anys va al capdavant en les votacions pel concurs de cuina d'abast estatal Educachef. El seu nom és Carlos Calcina, i amb el seu pa de pessic de pastanaga vol arribar a la final d'aquest concurs patrocinat per l'empresa alemanya d'electrodomèstics Miele

El cas del Carlos és un cas únic, ja que el jurat del concurs va decidir fer una excepció davant el seu talent i permetre que participés en aquest concurs per a nens d'entre 6 i 12 anys de tot el territori espanyol. Ara per ara, el santcugatenc va al capdavant de les votacions, però la competició és ferotge i només els quatre concursants amb més likes a la pàgina de Facebook de la competició podran arribar a la final.

Al concurs, el Carlos es juga l'obtenció d'un diploma de Campió de Joves Estrelles de la Cuina 2018 i un dinar a un restaurant amb Estrella Michelin, així com descomptes a cursos i formacions a càrrec d'Educachef, no només per ell, sinó per la seva escola. Per poder accedir a la final, que es farà el pròxim dia 21 d'abril a Alcobendas (Madrid), ha de ser un dels quatre participants amb més likes a la publicació de Facebook.

Si voleu ajudar a aquest petit santcugatenc abans que es tanquin les votacions el pròxim dia 10 d'abril, només heu d'entrar a la pàgina i donar un like a la seva foto.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem