Canvi de recorregut a la seixantena edició de la Marxa Infantil de Regularitat

Els guanyadors del concurs per il·lustrar el cartell i la samarreta d'aquesta edició han sigut Gala Fuster (11 anys), de l'Escola Pins del Vallès, i Alicia Álvarez (10 anys), de l'Escola Santa Isabel

Ja ha sigut presentat el recorregut de la LX Marxa Infantil de Regularitat, organitzada pel Club Muntanyenc de Sant Cugat i que se celebrarà el pròxim 8 d'abril, en un acte a la seva seu aquest dijous 1 de març. També s'han presentat oficialment els dibuixos dels guanyadors del concurs per il·lustrar el cartell i la samarreta d'aquesta edició, elaborats per Gala Fuster (11 anys), de l'Escola Pins del Vallès, i Alicia Álvarez (10 anys), de l'Escola Santa Isabel, respectivament.

El president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, ha indicat que el canvi de recorregut, que deixa fora la zona de Can Coll, s'ha decidit "per fer més interessant la marxa des del punt de vista paisatgístic" i que s'ha reduït "per evitar les parades per dinar", que dificultaven i augmentaven la quantitat de gent a causa de la intervenció dels pares. S'ha fixat un "màxim de 2000 participants d'acord amb el canvi al pla d'usos" de la zona per on transcorre la ruta, indica Bendinelli.

També va assistir a l'esdeveniment Xavier Lao, director de zona de La Caixa en representació de la col·laboració de l'Obra Social, que va prometre que "per cada nen que vagi a la Marxa, l'Obra Social La Caixa donarà un euro" per l'activitat infantil, així com Adelaida Soler, de l'associació per l'autisme Grup TEA Sant Cugat, que va donar les gràcies per la iniciativa i per poder treballar amb un projecte que "intenta incidir en la integració dels nens amb autisme en tot l'àmbit de la ciutat de Sant Cugat".

El regidor d'Esports i Joventut del consistori, Eloi Rovira, també va ser a la presentació oficial d'aquesta edició de la Marxa, i va agrair als fundadors i fundadores del Club Muntanyenc la seva tasca al llarg dels anys per inculcar "uns valors educatius que aquest any, amb el tema del TEA, donen un valor extra a la Marxa".

Després de l'acte, Bendinelli, Josep Castellví i altres membres destacats del Club Muntanyenc Sant Cugat van dur a terme una jornada commemorativa pels seixanta anys de l'associació santcugatenca, on van projectar una pel·lícula de la primera edició de la Marxa Infantil de Regularitat, l'any 1959. Tot seguit, es van lliurar uns trofeus commemoratius als pares fundadors del Club, Jordi Roca i el mateix Castellví, així com a títol pòstum per altres col·laboradors de la primera edició, que van recollir els seus respectius familiars.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem