L'Ajuntament concedeix 535.000 euros en ajuts per menjador i escolaritat

Un total de 753 famílies santcugatenques amb dificultats econòmiques s’han beneficiat de les beques

En l'època actual de crisi, moltes famílies de la ciutat no arriben a final de mes i pateixen dificultats econòmiques que no els permet assumir el cost de l'educació dels seus fills i filles. Per això, l’Ajuntament ha destinat, aquest curs 2011-2012, un total de 535.075 euros en ajuts tant de menjador com d’escolaritat per a les famílies amb nenes d'entre 3 i 16 anys.

D'una banda, l'ajut per a famílies amb infants de 0 a 3 anys en edat d'escola bressol ha estat de 141.513 euros, dividits en 71 beques d'escolaritat i 68, de menjador. Pel que fa als centres de primària i secundària, s’han concedit 682 beques d'ajut menjador amb un import total de 393.562 euros.

Els requisits per optar a un
a beca
Les beques es concedeixen prioritzant les necessitats econòmiques i socials dels sol·licitants, d’acord amb els criteris que estableix anualment el Consell Comarcal. L’alumnat que té dret a aquests ajuts ha d’estar empadronat a Sant Cugat i cursar els estudis en un centre públic. A més, la família no ha de tenir deutes d'altres cursos i ni rebre cap altre ajut públic pel mateix concepte si el seu import, sumat al de l’ajut, supera el cost del servei de menjador. En cas que el centre sigui concertat, cal que l’alumne tingui una resolució específica que li permeti l’accés a la beca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem