Les escoles bressol surten al carrer en contra de les retallades

La manifestació començarà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça de Lluís Millet i acabarà a l'Ajuntament

Aquest dijous 31 de maig a la tarda pares, mares, mestres i educadors es manifestaran pels carrers per mostrar el seu desacord amb les retallades que s'estan realitzant a l'àrea d'educació. Tots els participants portaran una camiseta groga, color que fa servir la comunitat educativa per manifestar-se, i el lema de protesta serà: Ara toca rescatar l'escola bressol, rescat ja!

Segons el comunitat de premsa, els mestres de les escoles bressol i el Consell de participació volen mostrar el seu desacord amb altres mesures que vol aplicar l'Ajuntament i que afecten directament, segons ells, a la pèrdua de qualitat de l'educació infantil.

El seu missatge és el següent: No a l’augment de ràtio. No a la reducció d’hores de les educadores/ors. No al canvi de titulacions dels tutors/res. No a l’externalització. No a la pèrdua de qualitat. Segons ells, aquestes mesures suposen menys atenció als infants, un augment de la perillositat i precarietat a les escoles.

La concentració està convocada a les 17.30 hores a la plaça de Lluís Millet (Estació dels FGC) i acabarà a l'Ajuntament amb la lectura d'un manifest i posteriorment s'entregarà per registre al Consitstori.

Recorregut:
Des de la plaça de Lluís Millet, passant pels carrers de Valldoreix, de Santa Maria, de Santiago Rusiñol fins arribar a la Plaça d'Octavià, des d'on es baixarà pel carrer de Sant Medir i finalitzarà a la plaça de la Vila on es llegirà el manifest.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem